Djur filmade mot bluescreenbakgrund

Från arkivet Stock Options har vi fått in nytt material. Våra filmande djurvänner i Sydafrika har försett oss med både vilda och tama djur filmade mot s.k. bluescreen, så att du enkelt själv kan välja bakgrund. Här finns sköldpaddor, giraffer, får, katter, strutsar, babianer och många andra djur.

14 april 2009

Twitter

Följ oss på Twitter

Läs vidare ...

Svenska scener

nyfilmade svenska scener, se exempel

Läs vidare ...

ARTBEATS

Vi ger 10 % rabatt på royaltyfria scener från Artbeats.

Läs vidare ...

Nytt royaltyfritt lifestylematerial

Vi är glada att kunna presentera ett helt nytt material som består av 15 olika titlar med över 300 royaltyfria lifestylescener från Omni Movi.

Läs vidare ...

brithish pathe

I över 70 år producerade British Pathe journalfilmer och dokumentärer från alla delar av världen - totalt mer än 90.000 olika filmer från slutet av 1800-talet fram till 1970. Filmscenerna är nu tillgängliga för licensiering från April Film & Bild.

Läs vidare ...

Nytt arkiv - Beyond Vision

Vi har inlett ett samarbete med det australiska Beyond Vision, ett stort filmarkiv med både royaltyfria scener och material som licensieras på traditionellt sätt. Här finns bland annat en serie royaltyfria titlar fån storstäder som Berlin, Hong Kong, Jerusalem, Kairo, Las Vegas, Moskva, New York, Paris, San Francisco, Sydney, Tokyo och Venedig. Fler titlar kommer framöver.

Läs vidare ...

Nytt arkiv: Travel Film Archive

Det är dags för oss att presentera Travel Film Archive - reseskildringar filmade mellan åren 1900 - 1970. Ta en titt på världen som den såg ut förr!

Läs vidare ...

Nya arkiv: FootageBank HD och Artbeats

Vi samarbetar med två av de viktigaste stockfootage-arkiven, FootageBank HD och Artbeats.

Footagebank är helt inriktat på filmscener i hd-upplösning och Artbeats är känt som en av de största leverantörerna av royaltyfria filmklipp.

Läs vidare ...

Samarbete med Framepool

Vi har inlett ett samarbete med Framepool som startades 2001 och nu är Europas största online-arkiv med filmmaterial från över 400 leverantörer. Här finns massor av nyfilmade scener i hd-upplösning, historiskt material och nyhetsbilder. Våra egenproducerade svenska filmscener finns sökbara hos Framepool, som har det mest varierade utbudet av alla arkiv vi samarbetar med.

Läs vidare ...

Färgfilmer från 40-talets Härjedalen

Under tre år i slutet av 40-talet reste Lars-Erik och Margareta Larsson runt i byarna i Härjedalen och filmade människor, platser och traditioner med sin 16mm-kamera. Deras unika dokumentär filmades i färg, vilket var mycket ovanligt.

Läs vidare ...

Äldre artiklar

|  1  | 2 | Nästa »

APRIL Film & Bild AB
Birger Jarlsgatan 55 / 111 45 Stockholm / SWEDEN / tel: +46 (0)8 20 89 20
Maila oss: Lennart Karlsson